Catalog


Magazin online pentru echipamente de fitness  www.topsportfitness.ro oferă tuturor bodybuilder-ilor şi amatorilor fitness-ului o gamă amplă de  echipamente de fitness pentru acasă  şi Aparate Fitness Forta Profesionale cu mărcile  Vistafit şi Top Sport.
De câteva zile încoace Top Sport Fitness srl oferă aparate bucăţi unice cu preţuri  reduse cu 50% .
Biciclete eliptice - înlocuiesc schiul fond şi încarcă toate grupurile principale de muşchi.
Ergometru - simulează mersul cu bicicleta
Benzi de alergat - jogging şi alergat pe o suprafaţă înclinată sau neînclinată.
Bănci - pentru muşchii abdomenului.
Stepere - uitându-vă la un film, urcaţi scări pe loc.

DESPRE NOI

»
DESPRE NOI

Garantat - cu echipamentele de fitness marca Vistafit şi Top Sport antrenamentele la sală vor fi o adevărată plăcere!

Echipamentele de fitness marca Vistafit şi Top Sport nu necesită abilităţi speciale şi  cunoştinţe tehnice. Designerii noştri nu se abat  de la regula de aur: utilizarea tehnologiilor accesibile şi uşoare de înţeles.
Pentru comercianţii profilaţi în domeniul vânzării şi instalării echipamentelor de fitness, marca Vistafit şi Top Sport sunt o garanţie pentru tehnologii contemporane şi materiale de înaltă calitate.

Ambele mărci comerciale sunt proprietatea companiei internaţionale Top Sport Fitness SRL. Clienţii noştri pot beneficia de service în perioada de garanţie şi post-garanţie, precum şi de livrarea rapidă a pieselor de schimb.

Alăturaţi-vă familiei Vistafit şi Top Sport!
Dacă faceţi sport doar pentru a vă menţine corpul tonifiat, de plăcere sau profesional, Vistafit şi Top Sport sunt partenerul perfect pentru Dvs. şi pentru familia Dvs. Este de ajuns să faceţi o vizită la dealerul Dvs. Vistafit şi Top Sport şi să vă alăturaţi miilor de fani ai sportului şi fitness-ului din întreaga lume.

Catalogul produselor, prezentat pe acest site este împărţit foarte confortabil în categorii, pentru ca vizitatorilor să le fie mai uşor. Pentru accesarea directa a diferitelor categorii - accesaţi linkurile de mai jos.

- Biciclete ergometrice
- Biciclete eliptice
- Benzi de alergat
- Aparate de vâslit
- Stepere
- Bănci
- Aparate Multifuncţionale Fitness
http://www.anpc.gov.ro/
    ANPC