Catalog


Magazin online pentru echipamente de fitness  www.topsportfitness.ro oferă tuturor bodybuilder-ilor şi amatorilor fitness-ului o gamă amplă de  echipamente de fitness pentru acasă  şi Aparate Fitness Forta Profesionale cu mărcile  Vistafit şi Top Sport.
De câteva zile încoace Top Sport Fitness srl oferă aparate bucăţi unice cu preţuri  reduse cu 50% .
Biciclete eliptice - înlocuiesc schiul fond şi încarcă toate grupurile principale de muşchi.
Ergometru - simulează mersul cu bicicleta
Benzi de alergat - jogging şi alergat pe o suprafaţă înclinată sau neînclinată.
Bănci - pentru muşchii abdomenului.
Stepere - uitându-vă la un film, urcaţi scări pe loc.

Termeni de utilizare

»
TERMENI SI CONDITII1. Elemente definitorii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC TOP SPORT FITNESS S.R.L., prin intermediul magazinului online www.topsportfitness.ro , catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Prin urmatorii termeni noi intelegem:
Cumparator ‐ persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce plaseaza o Comanda.
Site‐ul ‐ www.topsportfitness.ro
Vanzator sau Societatea ‐ S.C.TOP SPORT FITNESS SRL., avand sediul social in , jud Giurgiu, mun Giurgiu , Str Pacii ,nr 60, Modulul 7, S1, numar de inregistrare la Registrul Comerului J52/206/2015, CUI 34327962 .
Bunuri si Servicii ‐ orice produs sau serviciu, care face obiectul colaborarii dintre S.C. TOP SPORT FITNESS SRL si clientii sai.
Comanda – orice document, electronic sau scriptic, prin care un Cumparator isi exprima dorinta de a achizitiona un anumit produs in schimbul unei anumite sume de bani si prin care Vanzatorul isi da acordul sa livreze produsul in termenii si conditiile stabilite in comanda.
Contract ‐ comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (prescurtat in continuare DPI) ‐ toate drepturile imateriale cum ar fi know‐ how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii ‐ toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt trecute in Comanda.
Forta majora ‐ un eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor, si care nu poate fi evitat.
2. Documente contractuale
Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site‐ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e‐mail) , prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va cuprinde urmatoarele documente:
‐Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
‐Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
‐Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata, atunci cand exista o confirmare verbala
sau scrisa din partea acestuia catre Cumparator, fara a fi necesara o confirmare de primire. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Contractul intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.
3. Declinarea responsabilitatii:
Promotiile si produsele de pe site sunt disponibile in limita stocului.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s‐a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design‐ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
4. Concesionare. Subcontractare
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte, pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.
5. Confidentialitate. Publicitate
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e‐mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e‐mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
6. Facturare. Plati
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
7. Riscuri. Responsabilitati
Livrare: Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door‐to‐door catre Cumparator.
Transport – Ambalare: In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul efectueaza livrarea Bunurilor si Serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
8.Acceptare
Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.
9. Garantie . Retur
Toate produsele comercializate de catre site‐ul www.topsportfitness.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa comunicata la rubrica “contact”.
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 :
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului."
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditiile in care a fost primit, inclusiv ambalajul,
accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Dorinta de returnare a produselor se face numai in scris. Cheltuielile de transport, vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii  produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr‐o stare in care nu permite revinderea, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( intre 10% si 50% ) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
10. Transferul proprietatii
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare ‐ semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.
11.Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
12.Forta majora. Frauda
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
Orice incercare de a accesa datele personale ale unui Cumparator sau de a modifica continutul site‐ului www.topsportfitness.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acesta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site‐ului www.topsportfitness.ro si va pune in miscare cercetarea penala impottriva acelui care a incercat acest fapt.
15.Legea aplicabila. Juristictia
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s‐a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
    ANPC