»
»

Как да имам преса?

Тайната на
стегнатия корем


Как да имам преса?
Стегнат корем – това е желанието на всеки, който  държи на добрата физическа форма.

Без значение да ли е мъж или жена, дали е млад или стар, човек желае дрехите да му стоят така, както са били на манекена. Проблемът отпусната коремна мускулатура се появява рано или късно. При жените - обикновено с първата бременност. При мъжете - при заседяване или с напредване на възрастта.

Виждали сме обаче жени, които 2 месеца след раждане са с фигура на тинейджърка. Виждали сме и 60-70 годишни мъже, на чиято фигура завиждат 25 годишни младежи – изправени, със стегнат корем и перфекнто оформени мускули на краката.

Потърсете в интернет начини да изградите онези 6 плочки, които фитнес маниаците обожават.  Ще откриете съвети и физически упражнения без уреди: повдигане на крака от легнало положение, V-образна коремна преса с едновременно повдигане на опънати ръце и крака, въздушно колело, “дъска“ – нещо подобно на лицева опора, въздушни ритници, планински катерач и странично повдигане на един крак.

Честито! Ефектът, който се постига действително е вълнуващо добър! Методът води до сигурен резултат.  И доста бавен.

И отново се връщаме към етапа на търсене на

ТАЙНАТА НА СТЕГНАТИЯ КОРЕМ

Хайде сега огледайте повторни резултатите. Ще откриете, че с едно допълнение ще ускорите, облекчите и подобрите резултата. И това става с подходящ за целта фитнес уред, при това в една много приемлива ценова категория.

Лежанка за коремни преси - много полезен и достъпен уред, при това приложим и за упражнения за ръцете.  Повечето лежанки са лесни за инсталиране и много компактни, особено сгъваемите. Размерите им  в сглобено състояние са по-малки от тези на сгъната дъска за гладене. Цената им варира от 90-100 до ... много.

Представяме един такъв спортен уред в нашия онлайн магазин и се надяваме да сме били от полза за вас.

Разгледайте подробности  
Лежанка за коремно преси

0