Дребните неща, или малките фитнес  аксесоари


Дребните неща
Много клиенти ни питат при поръчка - ефективен ли е уреда, който са си избрали за отслабване и тонус на цялото тяло.
Отговорът е прост. И въже за скачане да си вземете, ако скачате редовно – ще има резултат.
Да отдадем заслуженото на тези дребни, малки фитнес уреди като гирите, въжето за скачане, колелото за коремни преси,пясъчните тежести, лоста за набиране с  монтаж на врата, хандгрип или щипките за ръце и още и още – все полезни неща.
Удобни са за използване, почти не заемат място и не без значение са малкото финанси, които ще инвестирате. С минимални средства и постоянство резултатите ще дойдат.
Единственото условие е, да ги използвате редовно.
Например, ако започнете да скачате на въже поне десетина минути на ден и включите в тези тренировки  гиричките и пясъчните тежести за крака, то не след  дълго ще се радвате на красиви и стегнати ръце и крака и постоянен сърдечен ритъм. Да включим към тях и набиранията с лоста за вратата и ето сдобихте се и със стегнат корем и привлекателни бицепси.
Това е нашата препоръчителна  комбинация, която може да доразвиете според Вашите предпочитания и възможности и извиненията от рода на: нямам място, нямам пари и време вече изглеждат неубедителни.
Ще сме доволни, ако сме успели да Ви мотивираме да започнете от малкото и ви очакваме заедно да направим Вашият комплект за тренировки от  дребните фитнес уреди.
„Здраве чрез движение – много лесно” – само ни потърсете!

0