Да поддържаме форма


Зимата идва
Скоро ще сменят лятното със зимно часово време, надяваме се за последен път, и това ще е поредното предизвикателство за нежната физика и психика на съвременния човек.

Сънят се нарушава, тъмнината е подтискаща, и талията някак си се раздува от само себе си.

И това не е само за изпечените компютърджии, маркетинг и финансови специалисти. Това е дереджето дори за тези, които полагат физически усилия в работата си.

Първото, което се сещате е ... диета. Както се казва „‘айде нема нужда“. Споменът за йо-йо ефекта от миналата зима все още ви държи влага, и както знаете – след зимата иде лято, и ...

Второто е, разбира се, е тренировката на закрито, т.е. фитнес залата. Сутрин между 6 и 7 или вечер след 19:00 ... А навън ще е мокро, студено, снежно, и някой ще е влязъл в банята, когато се приберете за един бърз душ. Определено това съвременно предизвикателство не е за вас, дори в съседната сграда да има фитнес зала с качествени нови фитнес уреди – от велоергометри до лежанки. Всичко ще е кардио уред е там.

Третото! Изберете бюджет, между 250 и 600 лв. Тази е сумата, срещу която ще посещавате 2 пъти седмично, около 20 седмици, фитнес зала + бутилка минерална вода, + аспирин  за след това. И срещу тази скромна сума се обзаведете с един от предлаганите велоергометри от нашия онлайн магазин. Можете през летните месеци да тренирате на терасата.
Така, накрая дори да останете с по-едра талия след зимата, поне ще имате едно обзавеждане, по което можете да мятате дрехи.

0