Намаление 25% от 11.02.2018 до 28.02.2018
Каталог


Промоции

Професионални силови уреди

Онлайн магазин за фитнес уреди  TOP SPORT предлага на всички бодибилдъри и любители на фитнеса голямо разнообразие от домашни фитнес уреди и професионални силови уреди с марките Вистафит и Топ спорт. 
От броени дни ТОП Спорт предлага единични бройки с 50% по-ниски цени.
Кростренажори - заместват ски бягането и натоварват всички основни мускулни групи.
Велоергометри - симулират каране на велосипед
Бягащи пътеки - джогинг и бягане по повърхност с наклон или без наклон.
Лежанки - стягат коремните мускули.
Степери - докато гледате филм изкачвате стълби на място.

Как да изберем водолазно оборудване

»
»
»

Препоръчваме онлайн магазин за водолазно оборудване на Вистамар.

На пазара съществува голямо разнообразие от екипировки за подводен спорт и водолазно оборудване. Екипировка за гмуркане се продава във всеки водолазен магазин - от традиционно водолазно оборудване - маски, шнорхели и плавници до мокри и сухи неопренови костюми, водолазни бутилки и регулатори, компенсаторни жилетки и различни аксесоари - водолазни ножове, харпуни. Цените за водолазна екипировка се менят в голям диапазон. В онлайн магазина на Вистамар ще откриете отлично съчетание на качество и приемливи цени за водолазни принадлежности. 
 
Характеристики, с които трябва да се съобразите при избор на екипировка: температура на водата
 
Сух неопренов костюм се купува, ако предстои гмуркане в по-хладни води. За спускане в топли води е подходящ къс мокър неопренов костюм. Температурата на водата, в която ще бъде използван водолазния костюм е определящ при покупката му. Мокри неопренови костюми обикновено са с дебелина между 2мм  и 7мм. 
 
Артикули за водни спортове, особено водолазно оборудване на се купува само заради марката. Важни са материалът, закопчалките, циповете. Ниската цена не означава изгодна сделка, тя обаче не означава и това, че стоката е некачествена. Продуктът, от който зависи здравето, дори животът на човек, трябва да издържи натоварвания. 
 
Удобството е от изключително значение при закупуване на водолазно оборудване. Затова неопреновите костюми, шнорхели и плавници трябва да бъдат изпробвани. Неопреновият костюм не не трябва да ограничава движението на ръцете и да затруднява дишането.

Повече информация на shop.vistamarltd.com

© Топ Спорт ЕООД. Всички права запазени.
При поръчки над 100лева получавате безплатно подарък, който можете да изберете в количката към всеки продукт